Kategoriler
Galeri İnanılmaz Karakalem Kara Kalem Portre karakalem

İnanılmaz Karakalem

inanilmaz-karakalemler
İnanılmaz Karakalem

İnanılmaz Karakalem

Kategoriler
Çocuk Çizimi Doğum Günü Hediyesi Galeri Kara Kalem Portre karakalem Özel Hediye

Çocuk Çizimi

cocuk-cizimi
Çocuk Çizimi

Çocuk Çizimi

Kategoriler
Faruk Çankaya Galeri Kara Kalem Portre karakalem Özel Hediye

Faruk Çankaya

faruk-cankaya
Faruk Çankaya

Faruk Çankaya

Herkes gibi benim seçmediğim bir memlekette, benim seçmediğim bir anneden doğdum. Yine benim seçmediğim bir yetenekle donatıldığım için kendime bu yönde ayar vermeye çalıştım elimden geldiği kadar. Yine de merak eden olursa Kastamonu’luyum. Aslen özel bir okulda resim öğretmenliği yapıyorum. Özel bir atölyem yok. Asıl mesleğimden geri kalan zamanlarda kara kalem portre çalışmalarıma önem veriyorum. Her geçen gün mesleğimde ve sanatımda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Yaptığım çalışmalarda daha yeni şeyler öğrenmek amacını güdüyorum. Son çalışmam bittiği vakit belki de adettendir bir önceki eserime bakarak ne öğrendiğimi, neyi eksik yaptığımı görmek en büyük kriterim. Bundan dolayı lütfen elinden geleni yap gibi ricalar kabulüm değildir.

Kategoriler
Galeri Kara Kalem Portre karakalem Tan Sağtürk Karakalem Ünlüler İçin Çizimlerimiz

Tan Sağtürk Karakalem

tan-sagturk-karakalem
Tan Sağtürk Kara kalem
tan-sagturk-kara-kalem
Tan Sağtürk Kara Kalem

Tan Sağtürk Kara Kalem

Okyanus Kolejlerini ziyaret eden ünlü balet Tan Sağtürk için karakalem portre resmini hazırladık. Tan Sağtürk karakalem portresini tarafımızdan teslim alırken, “beni benden daha yakışıklı çizmişsiniz” diyerek  çalışmayı çok beğendiğini ifade etti. Kendisine ve Okyanus Kolejleri’ne teşekkür ederim.

Tan Sağtürk Türk balet ve dizi oyuncusu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Yüksek Bale Bölümü mezunudur. 14 Temmuz 1969 yılında İzmir’de doğmuştur.Türk balettir. Fransız Genç Balesi Le Jeune Ballet De France, Fransız Devlet Balesi Ballet National De France Baş dansçısı, İstanbul Devlet Opera ve Balesi baş dansçılığı, Diyarbakır, Mardin, Gaziantep, Kayseri, İstanbul, Ankara, İzmir, Kıbrıs Bale ve Dans okulları kurucusudur. Tan Sağtürk Bale ve Dans Eğitim Merkezi’ni açarak baleyi geniş kitlelere sevdirdi. Fransız Devlet Balesine yapılmış Soude-ve Je ne Regrette Rien (Edit Piaf) adlı yapıtı bulunmaktadır. Antalya ve İzmir Devlet Opara ve Balesinde koreografisini yaptığı “Kalp Sesi Projesi” adlı yapıtı sahnelendirdi. Fox TV’de Bez Bebek adlı dizide Hakan karakterini canlandırmakta olup, tv reklamlarında rol almıştır. Aynı zamanda kendisi Göztepe taraftarıdır.

Yer aldığı yarışmalar

  • Türkiye’nin Yıldızları
  • Biri Bizi Gözetliyor
  • Benimle Dans Eder misin
  • Yok Böyle Dans

Oynadığı diziler

  • Alemin Kıralı (Kendisini)
  • Şöhret Okulu
  • Bez Bebek (Hakan)
  • Selena (Konuk Sanatçı)
  • Dolunay (Ahmet)
  • İkinci Bahar (Timothy Perkins)
  • Doktorlar-2013 (Levent Atahanlı)
  • Avrupa yakası (Konuk Oyuncu)

Yazımız vikipedia alıntısıdır.

Kategoriler
Emre Kınay Karakalem Galeri Kara Kalem Portre karakalem Ünlüler İçin Çizimlerimiz

Emre Kınay Karakalem

emre-kinay-karakalem
Emre Kınay Karakalem

Emre Kınay Karakalem

Emre Kınay karakalem portre çalışması Okyanus Kolejleri’nin talebi üzerine çalışılmıştır. Emre Kınay karakalem portre çalışmasını gördükten sonra hayatta en güzel hediyeyi aldığını ifade ederek şimdiye kadar aldığım hediyeler bana özel olarak hazırlanmamıştı dedi.

Emre Kınay Kimdir?

Emre Kınay (d. 5 Mart 1970, İstanbul), Arap kökenli Türk oyuncu.

Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda görev yapan sanatçı, çeşitli sinema filmi ve tv dizilerinde de rol alıyor. Kurucusu olduğu Duru Tiyatro topluluğunda halen oyunlar sergilemekte ve dizi filmlerde oynamaktadır. Yılan Hikayesi dizisinde canlandırdığı Erkan Ağa Karakteri ile tanındı. Üç kız çocuğu babasını oynadığı ve başrolünü İclal Aydınile paylaştığı İki Aile dizisi ile daha geniş çevrede tanınmıştır. Güneşi Beklerken adlı dizide basketbol hocası Cihan’ı, daha sonra bir lise dizisinde sonradan okula dönen bir avukatı canlandırmış, Sergen Yalçın, Murat Dalkılıç gibi isimlerle rol almıştır. Şu sıralar yayınlanmakta olan Güneş’in Kızları dizisinde Haluk rolündedir.

Ödülleri

  • Afife Tiyatro Ödülleri: “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” – Kara Sohbet-2006
  • 23. İstanbul Film Festivali: “En İyi Erkek Oyuncu” İnşaat-2004

Rol aldığı bazı oyunlar

  • Sondan Sonra : Dennis Kelly – Duru Tiyatro – 2010
  • Aşk Her Yerde : Simon Williams – Duru Tiyatro – 2008
  • Bir Mutfak Masalı : Kerstin Specht – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2007
  • Kara Sohbet : Amélie Nothomb – Duru Tiyatro – 2006
  • Sınır : Muzaffer İzgi – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2005
  • Lütfen Kızımla Evlenir misiniz : Muzaffer İzgi – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2005
  • İkinci Caddeninin Mahkumu : Neil Simon – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2002
  • Rumuz Goncagül : Oktay Arayıcı – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 1999
  • Bir Cinayet Söylencesi : Melih Cevdet Anday – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 1999
  • Kuzguncuklu Fazilet : Yılmaz Karakoyunlu – Bakırköy Belediye Tiyatroları
  • Bozuk Düzen : Dinçer Sümer – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 1998
  • Simyacı : Paulo Coelho – Dostlar Tiyatrosu – 1997
  • Barış : Aristopfanes : Bakırköy Belediye Tiyatroları – 1993
  • Sofokles’in Antigone’si : Bertolt Brecht – Bakırköy Belediye Tiyatroları
  • Fırtına : William Shakespeare – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1991

Yönettiği bazı oyunlar

  • Nafile Dünya  : Oktay Arayıcı – Duru Tiyatro – 2012
  • Tatlı Çarşamba  : Muriel Resnik – Duru Tiyatro – 2011
  • Sondan Sonra  : Dennis Kelly – Duru Tiyatro – 2010
  • Aşk Her Yerde : Simon Williams – Duru Tiyatro – 2008
  • Bir Mutfak Masalı : Kerstin Specht – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2007
  • İkinci Caddenin Mahkumu : Neil Simon – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2002

Filmograf

YapımYılKarakterNotlar
Güneşin Kızları2015Haluk MertoğluDizi
Ulan İstanbul2014Firuz/Ahmet YılmazDizi
İnşaat 22014AliFilm
Sil Baştan2014YiğitDizi
Güneşi Beklerken2014Cihan GüzelDizi
Ustura Kemal2012Komutan BennetDizi
Dürüye’nin Güğümleri2010-2011Zühtü GülbayırDizi
Aile Reisi2009-2010Dizi
Ah Kalbim2009AtillaDizi
Güneşi Gördüm2009MustoFilm
Dün Gece Bir Rüya Gördüm2006
Kurtlar İmparatorluğu2005Le policierFilm
Okul2003Din hocası KemalFilm
İnşaat2003AliFilm
İki Aile2006-2008Oğuz KaramanDizi
Kamyon2006
Seni Çok Özledim2005KenanDizi
Sen misin Değil misin?2005Dizi
Ölümüne Sevdalar2005Murat KaptanDizi
İstanbul Şahidimdir2004Aslan FıratDizi
Baba2003YıldırımDizi
Esir Şehrin İnsanları2003Kamil BeyDizi
Berivan2002FerhatDizi
Yeditepe İstanbul2001YusufDizi
Yüzleşme1999KadirDizi
Baba1999YıldırımDizi
Yılan Hikayesi1999ErkanDizi

Kaynak: Vikipedia

Kategoriler
Galeri Kara Kalem Portre karakalem Suat Suna Karakalem Ünlüler İçin Çizimlerimiz

Suat Suna Karakalem

suat-suna-karakalem
Suat Suna Karakalem

Suat Suna Karakalem

Suat Suna karakalem portre çalışması özel bir söyleşi için Fatih Okyanus Koleji için hazırlanmıştır.

Suat Suna Kimdir?

Türk Pop Müziği sanatçısı Suat Suna 26 Mayıs 1975 İstanbul doğumludur. Babası keman üstadı Mehmet Sait Suna, annesi avukat Tomris Suna ve kardeşi de klarinet sanatçısı Selçuk Suna’dır. Sanatçı 4 Yaşında Keman öğrenmeye başlar. Okuluyla eş zamanlı olarak devam ettiği İstanbul Üniversitesi Konservatuvarı Keman Bölümü’nden 1992 yılında mezun olan sanatçı Saint Benoit Fransız Lisesi’ni 1994 yılında bitirir. 1994 yılında kazandığı İstanbul Üniversitesi fransız Filoloji’sine, küçük yaştaki ağır çalışma temposu yüzünden 3. sınıftan sonra devam edemez. Daha sonra 1998 yılında tekrar üniversite sınavına girip kazandığı Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden, 2002 yılında mezun olur.

Profesyonel Müzik Yaşamı

Profesyonel müzik yaşamına daha lise yıllarında başlayan Suat Suna, Milliyet Gazetesi’nin Liselerarası müzik yarışmalarında çok sayıda birincilikler alır. 1992 yılında Beyaz Güvercin Şarkı Yarışması’nda 2.’lik ödülü, 1993 yılında Pop Show yarışmasında 1., 2. ve 4.’lük ödüllerini alır.

Bu Yarışmaların ardından birçok müzik firmasından teklif alan Suat Suna’ nın güzel şarkıları, insanları adeta büyüler. Sanatçı, ilk albümü olan ‘ Ansızın Çektin Gittin ‘ i Ali Kocatepe’nin prodüktörlüğünde, Bir Numara Müzik ve Raks Müzik ortaklığında 1993 yılında piyasaya sürer. Büyük bir başarı yakalayan ve 1 milyona yakın tiraj elde eden bu albüm, sanatçının ilerleyen zamanlarda, ülkenin en değerli bestecilerinden biri olarak kabul edileceğinin de bir göstergesi olur.

Daha sonra sırasıyla Sözüne Kanmam, Hasret Feneleri, Rüyam ve Sen, Yapamam Sensiz, Yolun Açık Olsun, Sana Haksızlık Ettim, Su Damlası, Leyla, ON ve Aşkın Adı albümlerini piyasaya süren sanatçı, Türkiye’nin dört bir yanında, konserlerinde de sevenleriyle buluşur.

2002 ‘de Suat Suna kariyerindeki en önemli albümlerden biri olan ‘Su Damlası’ nı sevenleriyle buluşturur. Bu albümün hit parçası olan sözleri Kayahan’a müziği ise kendisine ait olan unutulmaz eser ‘O Lelli’ ile sanatçı, yıl boyunca 100’e yakın konser verdi. Şebnem Schaefer ‘in de rol aldığı çok ses getiren video klibi ile uzun süre konuşulan bu şarkı, 2000’li yılların en sevilen şarkılarından biri olur.

Sanatçı, Ağustos 2007 ‘ de başladığı vatani görevini,Ocak 2008′ de bitirir.

Suat Suna birçok ünlünün albümüne de gerek eserleri,gerek aranjörlüğü, gerekse de enstrümanıyla katkıda bulunmuştur…Bunlar arasında; Kayahan, Işın Karaca, Aşkın Nur Yengi, Fatih Erkoç, Hülya Avşar, Asya, Yıldız Tilbe, Nalan da sayılabilir… Sanatçı’nın söz ve müziği kendisine ait 150’ yi aşkın eseri vardır; ve müzik çalışmalarına, günümüzde de ara vermeksizin devam etmektedir…

Suat Suna ilk evliliğini sunucu Melike Öcalan ile yapmış ancak daha sonra çift boşanmıştır. Suat Suna ikinci evliliğini ise Burcu Karaman ile yapmıştır.

Kaynak: Vikipedia

Kategoriler
Galeri Harika Karakalemler karakalem

Harika Karakalemler

Harika-Karakalemler
Harika Karakalemler

Harika Karakalemler

Kategoriler
Erkeğe Özel Hediye Erkeğe Ve Bayana Özel Hediye Galeri karakalem Özel Hediye Sevgiliye Hediye

Erkeğe Özel Hediye

erkege-ozel-hediye
Erkeğe Özel Hediye

Erkeğe Özel Hediye

Erkekler için hediye seçimi yapmak bayanlara göre daha kolaydır. Bayanlar gibi spiral düşünmeyen erkekler her konuda kendini net belli eder. Bu da bizim hediye seçimimizi kolaylaştıran etmenlerin en başında gelir.

  • Erkeklerin bayanlara oranla daha belirgin hobileri ve tercihleri vardır. Bunları tespit etmek çok kolaydır.
  • Öncelikle sportif ilgilerine bakmanızı tavsiye ederim. Takım taraftarlığı veya zevk aldığı sportif branşlara bakılabilir.
  • Sevdiği sanatçılar, aktörler mutlaka vardır. Hatta bayanlara oranla film afişlerine ve senaryo kahramanlarına ilgileri benliğini bile etkileyebilir.
  • Belirgin olarak mekaniğe ilgileri daha fazladır. Bundan kasıt herhangi bir araba, uçak, motosiklet vs makine olurken, mekanik aksesuarlar bile kimisinin hayranı olduğu ürünlerdir. Örneğin arabanın fren parçası bile hayalini süsleyebilir.
  • Yukarıdaki maddeleri aslında uzun uzun devam ettirebiliriz. Fakat arkadaşınızı tanıyıp, çıkarımda bulunmak kolay olduğu için fazla uzatma gereği duymuyorum. Peki bu anlattıklarımın bizim yaptığımızla ne alakası var derseniz yol göstermek bizden tercihi kullanmak sizden. Ancak yine de görünen her şeyin resminin yapılabilir olduğunu sakın unutmayın 🙂

 

Kategoriler
Arkadaşa Hediye Galeri karakalem Özel Hediye Sevgiliye Hediye

Arkadaşa Hediye

arkadasa-hediye
Arkadaşa Hediye

Arkadaşa Hediye

Arkadaşa hediye seçimleri konusunda daha önceki yazılarımda da bazı konulara birkaç satır şeklinde görüşler bildirmiştim. Ancak bu yazımda çok kısa öbeklerle konuyu tematik başlıklar halinde sunmaya çalışacağım. Bu kelimelerden ona uymayanları çıkartırsanız emin olun seçim yapmanız kolaylaşacak. İlgi durumuna göre olayı alt başlıklara indirgemek size kalmış. Yaparsanız da karlı çıkarsınız. Yalnızca bunları yazmam herhangi bir ayrımcılık yapmak değil, onların kendini ait hissettiği durumlara olan saygımızı göstermek içindir.

  • Cinsiyeti
  • İnancı
  • Etnisitesi
  • Siyasi görüşü
  • Mesleği
  • Hobileri
  • Zevk ve ilgi alanları
  • Sportif faaliyetlere yaklaşımı (Taraftarı olduğu takım veya ilgi duyduğu spor branşı, …)
  • Sanatsal etkinliklere yaklaşımı (müzik, plastik sanatlar, tiyatro, edebiyat, konserler, festivaller, …)
  • Okuduğu kitap türleri (aksiyon, polisiye, felsefi, klasik, roman, seyahat, çizgi roman, …)
  • Sevdiği Filmler
  • Sevdiği yöreler (yemekleri, tarihi, doğal güzellikleri, kültürü, …)
  • Dijital ya da analog makinelere ilgi düzeyi
  • Konuşmaktan veya dinlemekten zevk aldığı konular
  • Giyinme merakı
  • Elbette nefret ettiği şeyler
  • Müzik türlerine bakış açısı
  • Boş vakitlerinde neler yaptığı
  • Sevdiği yiyecek ve içecekler
  • Hayranı olduğu şahsiyetler

Yukarıdaki maddeleri eleme yaparsanız emin olun arkadaşa hediye seçme konusunda kolaylık göreceksiniz

Kategoriler
Galeri Özel Hediye Sevgililer Günü Hediyesi Sevgiliye Hediye

Sevgiliye Hediye

sevgiliye-hediye
Sevgiliye Hediye

Sevgiliye Hediye

Kategoriler
Galeri Özel Hediye Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşı Hediyesi

yilbasi-hediyesi
Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşı Hediyesi

Bazen  sevinsek de özel günlerin gelmesine sevdiğimiz insanların sayısı ile çarpılır tatlı telaşımız. İlginç bir tezat var ortada. Üstesinden gelmenin, gelsek de memnun etmenin bir maliyeti var haklı olarak. Ancak burada kendimizi dahil etmeden tavsiyelerde bulunmayacağım. Biz yoksak işin içinde tavsiye de yok 🙂

  • En başta kara kalem portre çizdirmeniz gerekiyor sevdikleriniz için. Önemli olan bunun nerede ve nasıl bir ortamda sunulacağıdır.
  • Önceden alınmış siparişin karar verilen yerde çizilirken bitmesine yakın resmin sahibi ile sizi bekliyor olacağım. Tabi ki siz geldiğinizde çizim bitmiş olacak. Resmin sahibine şu ressam ne çalışıyor acaba gel bir bakalım diye teklifte bulunacaksınız. Sürprizin gerisini düşünmek size kalmış. Hayalini siz kurun.
  • Beraber karar vereceğimiz bir kutunun dibine kara kalem resim çalışmamızı yerleştirip üstünü kapatıp geri kalan boşlukları gül yaprağı ile dolduracağız. İlk bahsettiğim kadar olmasa da etkili bir sunum yapmış oluruz.
  • Direkt gel sana yılbaşı hediyesi alalım gel diye karşımızdakinin suratını asabiliriz önce. Sadece arkadaşım için özel bir hediye var mı? diye sorabilirsiniz. Daha önceden çerçevelettiğiniz resmi teslim alabilirsiniz. Bu mekan hediyelik ürünler satan bir yer olduğu gibi iyice ters köşe yapacak kasap gibi bir yer de olabilir. Yeter ki iyice ters köşe ile olayı kat ve kat tatlandralım.
  • Direkt beni dövmeye de gelebilirsiniz karar verilen bir yere. 🙂 Tam kavga başlayacak derken hediyenizi size sunabilirim.
  • Sokak olmak kaydıyla oturduğunuz yere veya yürüyüş yaptığınız yere daha önceden kutusu içerisinde kara kalem yılbaşı hediyesini bırakıp göz kulak olabiliriz.
Kategoriler
Galeri Kara Kalem Portre karakalem Karakalem Fiyatları Karakalem Ücretleri Portre Ücretleri

Karakalem Ücretleri

karakalem-ucretleri
Karakalem Ucretleri

Karakalem Ucretleri